Ομιλία στο χώρο NLP in Crete

Μια εμπεριεκτική εισήγηση σεμιναρίου για Γονείς και Εκπαιδευτικούς για την τέχνη της διαπαιδαγώγησης.

Ενσωματώνοντας την επιστημονική γνώση και την επαγγελματική του εμπειρία, ο ψυχίατρος παιδιών και εφήβων Αλέξης Λάππας, κινητοποιεί τη διάθεσή μας να επαναπροσδιορίσουμε την σχέση μας με το παιδί και τον ενήλικο εαυτό μας. «Ως γονείς και εκπαιδευτικοί θα κάνουμε λάθη και θα νοιώσουμε ότι αποτύχαμε. Αυτή είναι και η ελπίδα μας, αρκεί να αναλάβουμε την ευθύνη να φωτίσουμε το σημείο που θα συναντηθούμε ξανά με το παιδί και τον έφηβο που έχασε τον στόχο».

Ο Αλέξης Λάππας είναι ειδικός Ψυχίατρος- Ψυχοθεραπευτής, παιδιών- εφήβων- οικογενειών και Μέλος του Βασιλικού Κολλεγίου των Ψυχιάτρων, Μ. Βρετανίας. Είναι ο υπεύθυνος του Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας «προςόψη» (inprosopsi.gr) και επιστημονικά υπεύθυνος του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο.
Μετά από μια δεκαετία θεραπευτικής συνεργασίας με οικογένειες στην Ελλάδα και πολυάριθμες διαλέξεις και διεπιστημονικές παρεμβάσεις σε σχολικά πλαίσια, εκπαιδευτικούς φορείς και φορείς ψυχικής υγείας, αξιοποιεί την εμπειρία του σε μια μορφή διάλεξης που χαρακτηρίζεται ως “stand-up” υπαρξιακή διαδραστική εμπειρία, με κύριο στόχο την «μετακίνηση όλων μας από την αρχική τους θέση».

Η εσπερίδα θα γίνει το Σάββατο 6 Απριλίου 2019
και ώρα 7-9μμ στο χώρο του NLP in Crete, Φαιστού 8, Ηράκλειο.
Κόστος συμμετοχής: 15 ευρώ / άτομο (οι 2 γονείς μαζί 20ευρώ)
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο nlpincrete@gmail.com

Institute