4η Πανελλήνια Συνάντηση Ορθοδόξων Νέων

«Για μια Ζωή με νόημα, σε μια Κοινωνία που αλλάζει»

Κατασκήνωση Ι. Μ. Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος – Ι.Μ. Ιερουσαλήμ Παρνασσός

Παρασκευή 18 – Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

Με την ευλογία του Θεού και την ευχή του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ.κ. Γεώργιος, διοργανώνεται η 4η Πανελλήνια συνάντηση Ορθοδόξων νέων με θέμα «Για μια Ζωή με νόημα, σε μια Κοινωνία που αλλάζει».

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Κατασκηνώσεως Ι. Μ. Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος – Ι.Μ. Ιερουσαλήμ Παρνασσός , από την Παρασκευή 18 έως την Κυριακή 20 Αυγούστου 2023.

Η συνάντηση απευθύνεται  σε Νέες και Νέους ηλικίας 18-30 ετών, με ενδιαφέρον στο διάλογο της θεολογίας και της θρησκευτικότητας με τις επιστήμες του ψυχισμού (ψυχιατρική, ψυχολογία, ψυχοθεραπείες)

Σκοπός του Συνεδρίου είναι να αναδειχθούν οι δυνατότητες αναγνώρισης, επεξεργασίας και εξέλιξης του αξιακού συστήματος και των βιωμένων εμπειριών των νέων στη συνάντηση με την πραγματικότητα της μεταμοντέρνας κοινωνίας και των κοινωνικών εξελίξεων που παρατηρούνται.

Κώδικας Συμπεριφοράς στη διάρκεια του Συνεδρίου

Το Συνέδριό μας στοχεύει να παρέχει ένα περιβάλλον ασφαλές και χωρίς συμπεριφορές παρενόχλησης – προσβολής, για όλους όσους συμμετέχουν (σύνεδροι, ομιλητές, διοργανωτές) ανεξάρτητα από το φύλο, την ταυτότητα φύλου, ηλικία, σεξουαλικό προσανατολισμό, αναπηρία, φυσική εμφάνιση, σωματικό μέγεθος, καταγωγή, εθνικότητα, έκφραση θρησκευτικότητας. Η παρενόχληση – προσβολή των συμμετεχόντων δεν είναι αποδεκτή σε οποιαδήποτε μορφή της. Η χρησιμοποίηση λόγου με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο (γραπτό ή προφορικό) δεν είναι επιτρεπτή σε κανένα χώρο του Συνεδρίου, συμπεριλαμβανομένων των εισηγήσεων, ομάδων εργασίας, χώρου εστίασης ή σε αναπαραγωγή στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και στο διαδίκτυο. Σύνεδροι που παραβιάζουν τους παραπάνω κανόνες μπορεί να τους ζητηθεί να απομακρυνθούν από το Συνέδριο, σύμφωνα με την απόφαση των διοργανωτών του Συνεδρίου.

Φωτογράφιση και Βιντεοσκόπηση του Συνεδρίου

Παρακαλούμε σημειώστε ότι κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα γίνεται φωτογράφιση ή/και βιντεοσκόπηση στιγμιότυπων από το προσωπικό της διοργάνωσης. Με την εγγραφή σας στο συνέδριο συναινείτε στη διαβίβαση των φωτογραφιών προς τους Οργανωτές και την πιθανή δημοσίευσή τους στην ιστοσελίδα του συνεδρίου, καθώς και σε άλλα έντυπα ή ηλεκτρονικά μέσα για σκοπούς δημοσιότητας και προβολής.

Επικοινωνία με την Γραμματειακή Υποστήριξη του Συνεδρίου

Ινστιτούτο «ΠροςΌψη»
Αγίας Σοφίας 1
54622 Θεσσαλονίκη
+30 2310269199
+30 6972073918
info@inprosopsi.gr
Facebook @‌prosopsi

Για τη Διοργάνωση,

Ο επιστημονικά υπεύθυνος,

Αλέξιος Λάππας, Ψυχίατρος – Ψυχοθεραπευτής Παιδιών και Εφήβων,
Πρόεδρος Συνεδρίου,
Μέλος Βασιλικού Κολλεγίου των Ψυχιάτρων Μ. Βρετανίας,
Επιστημονικός Υπεύθυνος Ινστιτούτου «ΠροςΌψη»