“Υπαρξιακό Καφέ” Κύκλος 16 Συναντήσεων σταθερών προσώπων με εισηγητή τον κ. Αλέξη Λάππα

Ο Λυρικός Μικρός Πλανήτης συνεχίζει τη συνεργασία του με τον Παιδοψυχίατρο και Ψυχοθεραπευτή Αλέξη Λάππα, για τέταρτη χρονιά. Η εμπειρία που αποκτήθηκε από τις μηνιαίες συναντήσεις Υπαρξιακού Προβληματισμού, ανελίσσεται και μεταμορφώνεται.

Με δύο συναντήσεις τον μήνα, ημέρα Σάββατο και ώρα 19:30 – 21:00, σε κυκλική διάταξη, θα πραγματοποιείται μία σύντομη εισήγηση από τον κ. Λάππα και θα ακολουθεί συζήτηση. Τα πρόσωπα που συμμετέχουν θα είναι σταθερά σε αριθμό και μετά την κάλυψη των καθορισμένων θέσεων, η διεργασία θα είναι κλειστή σε νέες συμμετοχές. Το σύνολο των συναντήσεων προγραμματίστηκε στις 16 για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18. Ημέρα έναρξης των συναντήσεων το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017.

Τα θέματα σκιαγραφούν το φάσμα της ύπαρξης και τη σχέση με τον εαυτό, τον άλλον και την κοινωνία.

Η ομάδα χωρίς να αποτελεί τυπική θεραπευτική ομάδα, διέπεται από τους όρους εμπιστοσύνης των θεραπευτικών συμβολαίων, που θεμελιώνουν τον αλληλοσεβασμό και ενισχύουν το μοίρασμα των σκέψεων και προβληματισμών μας. Η ποικιλομορφία των ηλικιών και των φύλων αξιοποιείται δημιουργικά στη σύνθεση της διεργασίας.

Το κόστος καλύπτεται στην έναρξη του κύκλου των συναντήσεων σε εφάπαξ μειωμένο ποσό ή σε δύο δόσεις για το σύνολο των συναντήσεων.

Σας προσκαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή αποστέλλοντας τα στοιχεία σας με email ή δηλώνοντας τη συμμετοχή σας τηλεφωνικά στη γραμματεία του Λυρικού Μικρού Πλανήτη, ώρες λειτουργίας.
Τα στοιχεία που χρειαζόμαστε είναι:
Ονοματεπώνυμο
Τηλέφωνο Επικοινωνίας
Ηλικία
Ιδιότητα

Με την επιβεβαίωση της συμμετοχής σας θα λάβετε αναλυτικά και τις ημερομηνίες συναντήσεων.
Λυρικός Μικρός Πλανήτης
Βασ. Όλγας 285
τηλ. 2310 407433 καθημερινά 17.00 – 21.00
lyrikos@hotmail.com

Institute